Publicitate

Juventus - Porto: Poate „Bătrâna Doamnă” să întoarcă soarta calificării? Cotă mărită la 40 pentru victoria lui Juventus

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 09 March 2021

Juventus - Porto se joacă azi, de la 22:00, în manșa secundă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. În tur, portughezii s-au impus cu 2-1, iar Juve are nevoie de victorie pentru a merge mai departe.

După înfrângerea suferită cu Porto, Juventus a mers aproape ceas în Serie A. Campioana Italiei a bifat trei victorii, toate cu câte trei goluri marcate și toate pe teren propriu, și un rezultat de egalitate, în deplasarea de la Verona, scor 1-1. De cealaltă parte, Porto vine în Italia după două succese și o remiză în campionat, dar și după înfrângerea din Cupa Portugaliei, cu Braga, scor 2-3.

Porto și Juventus s-au mai întâlnit în Liga Campionilor și în sezonul 2016/2017, tot în optimi. Juventus câștiga atunci ambele confruntări, 2-0 în Portugalia și 1-0 la Torino. Acum, pentru Juventus ar fi bun și un 1-0, scor care ar trimite-o pe „Bătrâna Doamnă” în sferturile din Champions League. Trei victorii are Juventus în confruntările din UCL cu Porto, în timp ce un meci s-a terminat la egalitate, iar altul a fost câștigat de portughezi. Pariorii pot profita dacă Juventus obține azi o victorie, un bookmaker important oferind cota 40 pentru un succes (detalii AICI)!

  • Bentancur (carantină), Danilo (suspendat) și Dybala (accidentat) nu vor putea juca pentru Juventus. De Ligt a fost recuperat, dar sunt șanse mici să fie titular;
  • Mbaye nu a făcut deplasarea la Torino, în timp ce Corona și Pepe sunt incerți pentru duelul cu Juve;
  • Drăgușin a fost convocat de Pirlo în lotul italienilor și va începe partida din postura de rezervă;

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru succesul lui Juventus a fost mărită la 40, în loc de 1,48. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria poate aduce un câștig de până la 200 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.