Liga Campionilor

Kylian Mbappe pune presiune pe șefii lui PSG înainte de meciul cu Barcelona » Suma COLOSALĂ pe care o cere pentru prelungirea contractului

+25 Foto
Kylian Mbappe, PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 martie 2021

Kylian Mbappe (22 de ani), erou în manșa tur a duelului din optimile Ligii Campionilor dintre Barcelona și PSG (scor 1-4), întârzie să ofere un răspuns cu privire la prelungirea contractului cu parizienii.

Starul francez este legat de PSG până în vara lui 2022, iar „roș-albaștrii” nu concep să îl piardă gratis, scenariu care devine din ce în ce mai probabil. PSG i-a propus lui Mbappe prelungirea înțelegerii, dar oferta parizienilor nu se apropie momentan de pretențiile lui Mbappe.

Cât cere Kylian Mbappe pentru a prelungi contractul cu PSG

Potrivit The Athletic, campionul mondial din 2018 cere 700.000 de euro săptămânal pentru a semna prelungirea contractului! Adică în jur de 36 de milioane de euro anual.

La pândă stau mai multe cluburi, precum Real Madrid și Manchester City, dar este dificil de crezut că vreuna dintre echipe i-ar putea satisface pretențiile lui Mbappe.

Pentru PSG și Mbappe urmează returul cu Barcelona din optimile Ligii Campionilor. Francezii pleacă cu un avantaj consistent, după victoria categorică de pe „Camp Nou”, scor 4-1.

115 goluri și 59 de pase decisiveare Mbappe la PSG, în 156 de meciuri

VIDEO. Primele 100 de goluri ale lui Kylian Mbappe la PSG

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.