Stranieri

Valentin Mihăilă i-a cucerit pe jurnaliștii italieni: „Ești o bijuterie, ne dorim să te fi avut de la început!”

+19 Foto
Valentin Mihăilă și Roberto Inglese, Parma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 martie 2021

Portalul ParmaLive le-a dedicat un editorial lui Valentin Mihăilă (21 de ani) și Roberto Inglese (29), ambii decisivi în egalul dintre Fiorentina și Parma, scor 3-3. Italianul a oferit pasa de gol pentru reușita lui Mihăilă, prima pentru el în Serie A.

„Nu o să scriu nimic despre meciul de duminică, ce mai este de spus? Mă voi concentra pe doi jucători care ar fi putut să schimbe acest sezon într-un fel sau altul, chiar dacă nu vom avea niciodată dovada că așa ar fi fost, din păcate”, este începutul editorialului semnat de Niccolo Pasta.

„Valentin Mihăilă demonstrează că este o bijuterie”

„Este vorba despre Valentin Mihăilă și Roberto Inglese, cei doi care au creat golul trei cu Fiorentina. Valentin Mihăilă demonstrează că este o bijuterie, crud, dar o bijuterie. Trece de adversar, are personalitate și mereu influențează jocul, de bine sau de rău. De când este în permanență lângă echipă, mereu a jucat bine, fiind unul dintre cei mai buni de pe teren în fiecare meci jucat. 

Este păcat că a ajuns aici cu o problemă fizică majoră, care l-a ținut pe tușă practic până la Crăciun. A fost ca și cum a fost un transfer de iarnă. Mihăilă este de neînlocuit pentru Parma și acum că a reușit să se elibereze (după golul din Cupa Italiei), cine știe dacă nu cumva poate să continue această serie. Mihăilă nu este Kulusevski, dar este cel care se apropie cel mai tare de acesta, și nu ne putem descurca fără el”, se arată în editorialul de pe site-ul ParmaLive, titrat „Valentin, ne dorim să te fi avut de la început”.

Dejan Kulusevski este fotbalistul Parmei care a atras privirile tuturor sezonul trecut. Ca atare, Juventus a plătit 25 de milioane de euro în schimbul său, iar din vara lui 2020 suedezul de doar 20 de ani îmbracă tricoul campioanei din Serie A.

De cealaltă parte, pe Roberto Inglese nu l-am avut niciodată disponibil. Nu a mai fost disponibil aproape doi ani, o serie de accidentări l-a făcut să sară tot anul trecut. Este clar cât de mult i-a lipsit acestei echipe. Două pase decisive în acest sezon, pe San Siro și Artemio Franchi, două bijuterii, atingeri pe care puțini atacanți le au în Serie A 
- pasaj din editorialul ParmaLive

VIDEO. Golul lui Valentin Mihăilă din Fiorentina - Parma 3-3

Citește mai multe știri despre Parma:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.