Liga 1

Hagi și Popescu pot dinamita Liga 1! Ce se întâmplă la Viitorul, dacă se califică în play-off

Gică Popescu (53 de ani), președintele Viitorului, pregătește o strategie care poate naște controverse, dacă formația de la malul mării se califică în play-off-ul Ligii 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 martie 2021

Gică Popescu (53 de ani), președintele Viitorului, pregătește o strategie care poate naște controverse, dacă formația de la malul mării se califică în play-off-ul Ligii 1. 

Gică Popescu a recunoscut că strategia Viitorului din acest sezon a fost greșită. Tinerii au primit mai puține șanse, în detrimentul unor fotbaliști străini, cu mai multă experiență. Președintele constănțenilor spune că va regla lucrurile din mers, dacă formația lui merge în play-off. Vrea să folosească jucători născuți după anul 2000. 

„Mircea este o persoană care dorește să promoveze tinerii. Uitați-vă, în lot avem foarte mulți jucători de la grupa 2000. Dacă ar fi avut rezultatele necesare pentru a fi în play-off, jucam doar cu ei în play-off. Eu mă bag în interesele celor de la FCSB, Craiova? Fiecare are strategia lor. Nu permit nimănui să se bage la mine în curte. Eu vreau să pregătesc sezonul următor, am fi băgat tinerii. 

Dacă aveam o diferență mică și mă băteam la titlu, ok, joc cu toată lumea. Altfel, trebuie să dau voie copiilor din 2000. Nu mă interesează altceva! Cine spune că juniorii nu pot câștiga?! Când aveam doar juniori și câștigam în Cupă, la Botoșani, era altceva? Ăia erau pregătiți? Ăștia ce au? Direct în play-off îi aruncam! Țineam 4-5 cu experiență și în rest tineri”, a spus Gică Popescu, la Fotbal Club, de la Digisport. 

Viitorul, doar șanse matematice la play-off 

Viitorul este în acest moment pe locul 11 în Liga 1, cu 29 de puncte. Formația de la malul mării are un meci restant, pe teren propriu, cu ultima clasată, Poli Iași. Matematic, trupa antrenată de Mircea Rednic păstrează șanse matematice la play-off. 

Clinceni și Botoșani au câte 37 de puncte. Un eventual triumf cu Poli ar reduce diferența la 5 puncte, când mai sunt de jucat 4 etape.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.