Liga 1

Dinamo, taxată după ce Gueye a fost prins dopat: „Cluburile mari dau bani și află” » De la ce ar fi pornit totul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 martie 2021

Dinamovistul Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv la cocaină în urma controlului efectuat după meciul Dinamo – FCSB 1-0, din optimile Cupei României.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a vorbit despre cazul vârfului născut în Franța, și spune că Dinamo a greșit când nu a renunțat la el după filmulețul controversat de la începutul anului, când s-a filmat într-un jacuzzi, alături de două femei, în timp ce înjura conducerea clubului.

„Cluburile mari au nişte abonamente la nişte reţele. Plătesc abonamente ca să investigheze viaţa extrasportiva a celor pe care doresc să-i cumpere sau a celor pe care-i au în club. Dau nişte bani, Te costă ceva, dar îi găsesc peste tot, pe Facebook, pe Instagram. E ca la InStat!

În loc să iei decizia normală şi spui «Gata! Nu ne mai trebuie!» și să-l dai afară, îi faci contract”, a declarat Andrei Vochin la TV Telekom Sport.

Ioan Andone: „E nepermis”

Și Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a comentat situația în care se află Dinamo și a încercat să găsească explicații și a declarat că totul a pornit de la faptul că nu există disciplină la echipă.

„E nepermis pentru un jucător profesionist. Dacă nu există disciplină în cadrul lotului, poţi avea probleme de astea. De când s-a întâmplat episodul cu filmuleţul, de atunci trebuia chemat și reziliat contractul. «Ne strici imaginea!». E de neînţeles”, a declarat Andone potrivit sursei citate.

VIDEO Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină la derby-ul Dinamo - FCSB

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.