Liga 3

Ce îl sperie pe Daniel Oprița înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Mă uit cu groază” + ce îi reproșează Federației

Daniel Oprița se pregătește de meciul cu FCSB II

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 martie 2021

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a oferit noi declarații în această după-amiază, cu două zile înaintea ciocnirii cu FCSB 2 din Liga 3. Tehnicianul „militarilor” se teme de condițiile meteorologice potrivnice din București și de starea gazonului. 

  • Campionatul Ligii 3 se va relua în acest weekend, iar sâmbătă, de la ora 15:00, se joacă CSA Steaua - FCSB II, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1. 
  • Gigi Becali întărește FCSB II cu 8 jucători de la prima echipă: Soiledis, Nedelcu, Tavi Popescu, Niță, Buziuc, Simion, Oaidă, Șut.

„Pregătirea a mers bine până acum. Mă uit cu groază la ce e afară, mă gândesc la teren și la cum va fi jocul. Nu avem încălzire și nu știu cum va fi gazonul. S-a depus un strat de zăpadă și va fi destul de frig. Azi ne-am antrenat pe un teren sintetic, a fost destul de dificil”, a spus Oprița, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Daniel Oprița: „Federația putea să ne bage în serii diferite”

În contextul bătăliei aprige pentru promovare, antrenorul lui CSA Steaua a mai declarat că și-ar fi dorit ca Federație să nu-i repartizeze echipa în aceeași serie cu FCSB II. 

„Mă gândesc că Federația putea face altfel, să ne bage în serii diferite, având în vedere că suntem în litigiu. Asta e, trebuie să jucăm, nu avem ce să facem. Ne dorim să ne păstrăm invincibilitatea și să păstrăm locul 1. Noi dorim să câștigăm, dar nu putem face capăt de țară în cazul unei înfrângeri”, a declarat Oprița. 

CSA Steaua - FCSB 2, echipele probabile:

CSA Steaua: Mușat - Walace, Beța, Ad. Ilie, Călințaru - Bărbulescu, Băjenaru - Huiban, Pacionel (Răsdan), Enceanu - Chipirliu (Nsiah)
Antrenor: Daniel Oprița

FCSB 2: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Simion - Oct. Popescu, Ad. Niță, Oaidă 
Antrenor: Bogdan Vintilă

Clasament Liga 3:

VIDEO Recordul lui Helmuth Duckadam, egalat de un coleg de-ai săi! „Am apărat patru într-un meci de Cupă”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.