Liga 1

Cristi Balaj, atac dezlănțuit la FRF și Burleanu: „Am rămas STUPEFIAT! Faci profit la grătarul pe care-l dai arbitrilor?”

Cristi Balaj nu i-a menajat pe greii din FRF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 10 March 2021

Fostul arbitru Cristi Balaj (49 de ani), în prezent președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, a lansat un atac dur la adresa Federației, pe care o consideră vinovată pentru întârzierea sistemului VAR în Liga 1.

  • Cluburile din Liga 1 cer implementarea de urgență a arbitrajului video în Liga 1, însă LPF și FRF se ceartă cu privire la managementul proiectului și a celui care trebuie să plătească.

Instruirea arbitrilor din Liga 1 a declanșat un adevărat război între LPF și Federația Română de Fotbal. Forul condus de Răzvan Burleanu ezită să-și asume acest proces, motiv pentru care tensiunile din fotbalul românesc au escaladat în ultimele săptămâni. Extrem de acid, Cristi Balaj n-a ezitat să-i taxeze pe greii din FRF.  

Cristi Balaj: „Să-i mai dăm un salariu lui Kyros Vassaras?”

„Am rămas stupefiat să văd cum FRF vine şi spune că ar costa 350.000 - 500.000 de euro să pregăteşti arbitrii. Faci profit la grătarul pe care-l dai? Plătim stadioanele de la Mogoşoaia? Kyros Vassaras are salariu. Să-i mai dăm unul? Să-i dăm salariu şi lui Gabi Bodescu, care se ocupă de CCA? Pentru ce venim cu asemenea sume aberante?

Costurile sunt: aparatura, care e pusă la dispoziţie de provider, şi costurile suplimentare cu arbitrii VAR, suportate de Ligă. FRF trebuie să-i pregătească. De când lumea ne-a pregătit FRF şi niciodată nu s-a întâmplat să fie decontat transportul. Ajungem să facem profit cu grătarele pe care le mănâncă arbitrii în pauza de şedinţă? Sunt mesele pe care le dau arbitrilor care vin de departe”, a spus Cristi Balaj, la Look Sport+.

FRF: „VAR costa 550.000 de euro!”

În Comitetul Executiv din 25 februarie, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal a declarat că un astfel de sistem ar costa 550.000 de euro, iar în aceste momente nu există fondurile necesare.

VIDEO Cristian Bivolaru, semnal de alarmă: "Gino Iorgulescu și Răzvan Burleanu trebuie să se întâlnească. Vrem VAR!"

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.