Liga 1

Variantă-șoc lansată în direct la TV: „Cineva din jurul lui Dinamo l-a păcălit pe Magaye!”

Fostul portar Helmuth Duckadam lansează o ipoteză șocantă în cazul lui Magaye Gueye de la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 10 martie 2021

Atacantul lui Dinamo Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0. Fostul portar Helmuth Duckadam lansează o ipoteză șocantă!

  • ANAD a trimis deja notificare către clubul Dinamo. LPF, COSR și Federația au fost la rândul lor însiințate. 
  • În urmă cu o lună, Gueye a evoluat o repriză împotriva lui FCSB, în confruntarea din Cupă.

Duckadam consideră că Magaye ar fi fost drogat de cineva apropiat clubului Dinamo, pentru ca echipa lui Gane să se debaraseze astfel de francez!

Helmuth Duckadam: „Cineva l-a păcălit pe Magaye Gueye”

„Eu cred că l-a păcălit cineva. Nu văd cum să fi luat el cocaină, mai ales că se știa cu o săptămână înainte despre acel control antidoping. Cum să fii atât de inconștient?! Inclusiv el a zis că e vorba de o înscenare. 

A fost păcălit. Și mă refer la cineva din jurul lui Dinamo, clar nu din afară. După episodul jacuzzi, l-au iertat, aveau nevoie de el. Acum nu mai aveau nevoie. E doar o ipoteză, sigur, n-am dovezi”, a declarat Duckadam, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Doctorul Gary Wadler, profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universității New York, spune despre cocaină că „se poate detecta în urină, chiar și după 5 zile de la ingerare, grație unei tehnici avansate, numită GC/MS. În cazul celor care sunt consumatori vechi, metabolitul benzoilecgonină poate fi depistat și după 22 de zile de la cea mai recentă utilizare”.

Magaye e în stare de șoc. Când l-am sunat, nu urmărise presa, era buimac. Nu cred că juca teatru, mi-a zis că de la mine află. Nu-i venea să creadă. L-am întrebat. Mi-a zis că a fost la un party, dar că el nu a luat nimic. Acum, nu știu ce să zic... Mai sunt unii care-și pun cenușă în cap, «aoleu, sunt fraier, am făcut-o!», dar el era șocat, surprins. Zicea că poate i s-a înscenat. De aceea vom face o anchetă internă, trebui să știm ce a făcut
- Mario Nicolae, manager Dinamo

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină la derby-ul Dinamo - FCSB

3 goluri a reușit Gueye pentru Dinamo, în 18 apariții

Citește mai multe articole despre scandalul momentului la Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.