Campionate

Dezvăluiri despre viitorul lui Messi după eliminarea Barcelonei din Ligă: „Sunt 50% șanse să se întâmple asta”

+24 Foto
Leo Messi // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 martie 2021

Leo Messi (33 de ani) are viitorul incert. Starul Barcelonei devine liber de contract la finalul sezonului, iar PSG și Manchester City îl vor cu orice preț.

După PSG – Barcelona 1-1, în returul optimilor UEFA Champions League, partidă care a dus la eliminarea catalanilor din competiție, postul de radio Cadena Ser a făcut o serie de dezvăluiri despre viitorul lui Messi.

Spaniolii au anunțat că Jorge Messi, tatăl fotbalistului, ar fi urmat să aibă o discuție cu reprezentații lui PSG despre cum ar arăta viața lui Messi în Paris și ce s-ar întâmpla dacă atacantul ar ajunge în capitala Franței. Discuția ar fi urmat să aibă loc în Punta Cana (Republica Dominicană), în casa cântărețului Julio Iglesias.

„Messi, 50% șanse să rămână la Barcelona”

Potrivit Cadena Ser, tatăl lui Messi a fost cel care a anulat totul. „Întâlnirea nu a mai avut loc pentru că au stabilit că dacă Joan Laporta ar câștiga alegerile, atunci s-ar exista opțiunea de a asculta propunerea Barcelonei. Înainte de alegeri nu se lua în calcul asta”, a spus jurnalistul Jose Antonio Poneseti.

Acesta a dezvăluit și un comentariu care i-ar aparține lui Jorge Messi: „Orice ar fi, două sezoane și apoi la Miami”, făcându-se referire la dorința lui Beckham de a-l aduce pe Messi la Inter Miami. 

În final, Ponseti a concluzionat: „Sunt 50% șanse ca Messi să continue la Barcelona”.

VIDEO Joan Laporta e sigur că Messi va continua la Barcelona

Citește mai multe știri despre Barcelona: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.