Altele

Arestare-șoc în Kickboxing! Jamal Ben Saddik, reținut de poliție

Jamal Ben Saddik // foto: Instagram @ jamalbensaddik

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 martie 2021

Kickboxerul Jamal Ben Saddik (30 de ani) a fost arestat de poliția belgiană în timp ce se afla acasă, la Antwerp. Sportivul este suspectat de apartenență la o organizație criminală.

Arestarea luptătorului cu origini marocane este legată de distribuirea telefoanelor Sky ECC, dispozitive extrem de populare printre infractori, care permit trimiterea de mesaje criptate, scopul fiind deseori importarea de droguri în Europa sau pregătirea unor asasinări.

Polițiștii din Olanda și Belgia au interceptat un miliard de mesaje trimise în acest mod și au arestat 48 de persoane în această săptămână, inclusiv pe Ben Saddik, anunță Hespress.

Jamal Ben Saddik, arestat în Belgia

Arestarea lui „Goliath” a fost confirmată de avocatul său, Wim de Colvenaer. Acesta afirmă că arestarea clientului său nu are legătură cu distribuirea sau deținerea de substanțe ilegale. Motivul arestării este suspiciunea că belgianul ar fi vândut dispozitivele Sky ECC către diferiți membri ai crimei organizate.

Ben Saddik va apărea în fața unui judecător în Mechelen vinerea viitoare, pentru a afla dacă va rămâne în detenție.

Jamal Ben Saddik, numărul 2 în Glory

Jamal Ben Saddik este unul dintre cei mai populari și de succes luptători Glory. Belgianul cu origini marocane este al doilea clasat în ierarhia luptătorilor Glory la categorie grea, sub olandezul Rico Verhoeven și imediat deasupra românului Benjamin Adegbuyi.

De altfel, Verhoeven și Ben Saddik ar fi trebuit să se lupte pentru centură în acest an, pe 30 ianuarie, dar lupta a fost anulată după ce belgianul a suferit o accidentare la spate.

35-7-0este recordul luptelor lui Jamal Ben Saddik

Citește mai multe știri din sporturi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.