Liga 1

EXCLUSIV Dinamo știe pe cine vrea în locul lui Ionel Gane! Un antrenor străin, pe lista „câinilor”

+13 Foto
Italianul Cristiano Bergodi (56 de ani) este în pole-position pentru a-l înlocui pe Ionel Gane (49 de ani) la Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 martie 2021

Italianul Cristiano Bergodi (56 de ani) este în pole-position pentru a-l înlocui pe Ionel Gane (49 de ani) la Dinamo.

Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo, a declarat astăzi că postul lui Ionel Gane nu este în pericol. Cu toate astea, „câinii” se gândesc și la variante pentru viitor. Cristiano Bergodi, ultima dată la CS Universitatea Craiova, ar putea ajunge în sfârșit în Ștefan cel Mare. Italianul a mai fost dorit în alte două rânduri, dar discuțiile nu s-au concretizat.

Cristiano Bergodi, pe lista lui Dinamo

În România, Bergodi le-a mai antrenat pe FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, FCSB, ASA Tg. Mureș, FC Voluntari și CS Universitatea Craiova. Singurul trofeu câștigat a fost în 2007, Supercupa României cu Rapid.

Cristiano Bergodi


Italianul este recunoscut pentru începuturile bune de mandat, lucru esențial în eventualitatea în care ar prelua-o pe Dinamo, în play-out-ul Ligii 1.

Dinamo, refuzată de Mircea Rednic

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Viitorul Constanța, a fost contactat de suporterii din programul DDB, pentru a reveni la Dinamo, dar „Puriul” a refuzat propunerea fanilor.

Fanii din Ștefan cel Mare l-au dorit pe Mircea Rednic și în sezonul trecut, când era tehnicianul Politehnicii Iași, dar Ionuț Negoiță l-a numit pe Adrian Mihalcea antrenor principal. Suporterii din programul DDB au încercat să îl convingă pe Rednic să revină la Dinamo, mai ales că echipa trece prin cea mai neagră perioadă din istoria clubului, dar actualul antrenor al Viitorului a refuzat și a transmis că până în vară nu va discuta cu nimeni.

VIDEO Negoiță îl acuză pe Badea: „Picaseră la un acord să-și ia niște spații comerciale prin care să facă niște bănuți”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.