Diverse

FOTO Laurette, iubita lui Magaye Gueye, mesaj clar pentru fotbalist după „cazul cocaina” de la Dinamo

+48 Foto
Laurette Atindehou

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 11 martie 2021

Laurette Atindehou, 37 de ani, l-a susținut public pe iubitul ei, Magaye Gueye, 30 de ani, fotbalistul lui Dinamo care a fost testat pozitiv la cocaină.

Modelul a postat o imagine cu Gueye pe Instagram și mesajul: „Te iubesc în franceză, te iubesc în toate limbile!! Te iubesc pentru ceea ce ești și te voi iubi orice ar fi!!! Voi fi mereu cu tine, indiferent ce spun oamenii, te voi iubi din toată inima, curaj și vom trece peste asta. Te iubesc, iubirea mea”.

Magaye Gueye, dopat cu cocaină

Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) a fost prins dopat cu cocaină în urma controlului efectuat de ANAD la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0.

Dinamo și-a făcut-o cu mâna ei înaintea meciului în cauză. Fanii-finanțatori din DDB au insistat zile la rând pentru efectuarea unui control antidoping la derby-ul cu FCSB. Aceștia sugerau că rivalii au o condiție fizică dubioasă, pusă în cârca preparatorului fizic Thomas Neubert.

Sosit în toamnă, Gueye a marcat 3 goluri pentru Dinamo, în 18 apariții.

VIDEO Un oficial dinamovist despre Gueye: „Încercăm să ne revenim din șoc! Sper să-și bage mințile în cap băiatul ăsta!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.