Liga 1

EXCLUSIV Ai jucat la Steaua sau la FCSB? George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

George Ogăraru, în perioada în care juca la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 martie 2021

George Ogăraru, 41 de ani, actualul manager de la CSA Steaua, a primit o întrebare frontală de la un urmăritor al emisiunii GSP Live. Fostul fundaș dreapta a fost rugat să spună pentru ce echipă a jucat dintre Steaua și FCSB. 

Cu o zi înaintea duelului orgoliilor dintre CSA Steaua și FCSB 2 din Liga 3, George Ogăraru a fost invitat la emisiunea lui Costin Ștucan, unde a oferit ultimele detalii din interiorul echipei Armatei. Rivalitatea dintre cele două echipe care pretind că sunt adevărata Steaua a născut o întrebare incomodă pentru Ogăraru: „Pentru ce echipă ai jucat? Steaua sau FCSB”? 

George Ogăraru: „Am jucat cu Steaua pe piept”

>

„Gigi Becali m-a găsit acolo. Nu am fost cumpărat sau luat din altă parte. Eram printre cei mai slab plătiți și s-a făcut profit cu mine. 

Eu m-am format la Steaua Armatei, de la vârsta de 9 ani, din 1989. E o mare problemă atunci când confunzi lucrurile și crezi că, dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân și trebuie să-i dai viața. Eu am jucat pentru Steaua, am jucat cu Steaua pe piept”, a afirmat George Ogăraru, în studioul Gazetei Sporturilor. 

George Ogăraru a debutat la Steaua, dar a jucat și la FCSB 

George Ogăraru este un fotbalist produs de clubul Steaua. După 7 ani la Centrul de copii și juniori din Ghencea, el a debutat în Liga 1 în 1998, când Becali nu exista la gruparea roș-albastră. Meciul în care și-a făcut cea dintâi apariție pentru Steaua în Liga 1 a fost Olimpia Satu Mare - Steaua 0-3, în noiembrie 1998, dată la care Ogăraru avea doar 18 ani. 

Ulterior, el a bifat cele mai bune rezultate după 2003, an în care Becali a preluat clubul și practic de când există FCSB. George a câștigat două titluri cu FCSB și a atins cel mai important rezultat, semifinalele Cupei UEFA, în 2005-2006.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.