Liga 1

Fotografia cu Denis Alibec la bustul gol care a pus-o pe Vlăduța Lupău în dificultate: „E ăsta care-a plecat acum, nu? Dennis Man?”

+45 Foto
Vlăduța Lupău, în studioul „La Măruță” // foto: captură YouTube @ Catalin Maruta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 12 martie 2021

Vlăduța Lupău (30 de ani), soția lui Adrian Rus (27), triplu-campion cu CFR Cluj, a trecut cu brio de provocarea la care a fost supusă în emisiunea „La Măruță”.

Interpretei de muzică populară i-au fost prezentate bucăți de fotografii cu diferiți bărbați, sarcina acesteia fiind de a ghici persoanele din poză în cel puțin 50% dintre cazuri. Rând pe rând, Vlăduța i-a recunoscut pe Dorian Popa, Horia Tecău, Adrian Mutu, Victor Slav și Bogdan Vlădău.

Singurele fotografii pe care Vlăduța nu le-a recunoscut le-au aparținut cântărețului Alex Velea și fotbalistului Denis Alibec. În cazul lui Alibec, după ce i-a fost transmis că în poză se află un fotbalist, Vlăduța a întrebat: „Din străinătate sau din România? Mitriță? Cine mai e, ăsta care-a plecat acum? Dennis Man?”.

După ce a aflat răspunsul, cântăreața și-a etalat cunoștințele fotbalistice: „Așa, Alibec, joacă în Turcia”.

Vlăduța Lupău, prima în trending în România

Vlăduța Lupău trece printr-o perioadă excelentă pe plan profesional. Piesa scoasă de artistă în urmă cu o săptămână, „Bate vântul bate”, este prima în trending pe YouTube în România.

„Nu mă așteptam la acest lucru, deși mi-l doream de ziua mea, adică piesa pe care am lansat-o joia trecută să fie locul 1 pe YouTube. Vreau să-i mulțumesc compozitorului acestei piese, Marius de la Focșani”, a spus Vlăduța în platoul emisiunii.

Răsfoiește mai multe galerii foto: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.