Campionate

Laporta vrea să zguduie La Liga! Care e marea țintă a Barcelonei

Julian Nagelsmann, stânga, și Jurgen Klopp, foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 12 martie 2021

Noul președinte blaugrana, Joan Laporta, îl va păstra pe Ronald Koeman doar dacă ia un trofeu. Altfel, Barcelona va avea un alt antrenor. Julian Nagelsmann, 33 de ani, RB Leipzig, e favoritul lui Laporta

Imediat după ce a fost ales Joan Laporta președintele Barcelona, au și început speculațiile legate de viitoarele transferuri și de posibila schimbare de antrenor.

Numit vara trecută, după dezastrul acelui 2-8 cu Bayern, în „sferturile” Ligii, Ronald Koeman ar putea rămâne pe banca blaugrana doar în cazul în care cucerește un trofeu. Altfel, foarte probabil, olandezul va fi înlocuit, pentru că Laporta își dorește un tehnician mai tânăr, care să ofere echipei prospețime, dinamism.

Nagelsmann are semifinală de Ligă la primul sezon cu Leipzig

Potrivit postului de radio Cadena SER, ținta sa ar fi Julian Nagelsmann, 33 de ani, cel mai tânăr antrenor din fotbalul de elită, cu performanțe excelente la Hoffenheim și RB Leipzig. Cu ultima atingând semifinalele Champions chiar de la primul său sezon la Leipzig, în 2020. 

5 jucători pe lista Barcelonei. Cine va ajunge sigur pe „Camp Nou”

La capitolul mercato, Mundo Deportivo a anunțat azi pe copertă jucătorii doriți de Laporta: Haaland, în primul rând. Apoi, Aguero, Alaba, Eric García și Depay. Dintre toți, Eric García va ajunge sigur pe ”Camp Nou”. Crescut la Academia La Masia, fundașul central în vârstă de 20 de ani a plecat în 2018 la Man. City și se va întoarce după trei stagiuni la Barcelona.

Citește și alte știri despre Barcelona: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.