Media

VIDEO Imagini de colecție de acum 25 de ani: „Mamă! Atunci veneam cu respect, cu cravată. O emisiune excepțională!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 March 2021

Ion Crăciunescu, unul dintre cei mai buni arbitri din fotbalul românesc a participat la "Prietenii lui Ovidiu", emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Ion Crăciunescu a fost difuzată prima dată în martie 2020

Ovidiu Ioanițoaia l-a surprins pe Crăciunescu, în emisiune, cu imagini inedite, din 1996, de pe vremea când actualul director al Gazetei Sporturilor realiza "Procesul etapei", la Pro TV.

>

„Ha, ha, ha. Mamă! Uite atunci veneam cu respect, cu cravată. Acum... Mă duc cu pulover, cu tricou. Nea Ovidiu, era o emisiune excepțională!”, a spus Crăciunescu.

„Atunci aveam voie să vorbim de arbitraje la televizor, trăiam într-o lume normală. Acum e o secretomanie la Comisia Centrală a Arbitrilor. Frate, ăștia au venit de pe altă planetă. E o castă de pe altă planetă și toate lucrurile se desfășoară acolo”, a mai supus fostul arbitru.

Ioanițoaia i-a reamintit expresii celebre introduse în vocabular de Crăciunescu, printre care „fanta de lumină” și „poziția nefirească”.

„Fanta de lumină mi-a dat-o Dinu. Cornel Dinu a exploatat-o. Spunea că dacă ești la linie, între cei doi jucători trebuie să se vadă un spațiu, un gol. Corpurile erau compacte și trebuia să se vadă un spațiu de lumină. A fost terminologia mea... Iar poziția nefirească am folosit-o în poziție normală. Mie mi se părea potrivită, acum are o interpretare largă. A devenit mai populară decât unele meciuri pe care le-a arbitrat eu”, a dezvăluit Crăciunescu.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.