Liga 2

EXCLUSIV Rică Răducanu vrea ca stadionul Giulești să-i poarte numele: „Unii știi de ce nu vor? Că cică n-am murit. Uite, bă frate!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 March 2021

Rică Răducanu, fostul portar de la Rapid, Sportul sau Steaua, ajuns la 74 de ani și-a spus toate secretele într-o ediție eveniment a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Rică Răducanu a fost difuzată prima dată în februarie 2021

- Rică, ai văzut că vor suporterii ca stadionul Giulești să-ți poarte numele.
- Aș vrea! De ce să nu? A fost al lui nea Tinel. Să fie sănătos. Îl știe toată lumea... Unde o fi acuma! Și străzii pe care stau am vrut să-i dau numele meu. Am umblat mult...

>

- Și n-ai reușit?
- Se numea Strada Tabacului, acum se numește "Adrian Fulga". Un revoluționar... Eu m-am dus că eu am făcut strada asta. Am asfaltat-o, am băgat gaze... Toată lumea vrea să poarte numele meu. Unii știi de ce nu vor? Că cică n-am murit. Uite, bă frate! Cică după ce mori! Acum, să vedem...

- Te mai duci la meciuri?
- Mai merg, stau singur. E urât fără spectatori.

- Ce părere ai?
- Nu cred că promovează. N-avem echipă. I-am zis și lui Pancu, pe când era el. N-avem marfă! N-ai cu cine! Nu știu dacă Pancu nu e bun antrenor sau n-are oameni. Adevărul e că nu sunt fotbaliști, nu e marfă! Cei mai buni sunt la Steaua, că-și permite Gigi. Steaua e cu tinerețea.

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.