Campionate

Iker Casillas și Sara Carbonero confirmă despărțirea: „O decizie îndelung cântărită”

Articol de Daniel Scorpie  —  Saturday, 13 March 2021

Fostul mare portar Iker Casillas și jurnalista Sara Carbonero, celebrul cuplu din fotbalul spaniol, au anunțat pe rețelele sociale ceea ce revista Lecturas dezvăluise zilele trecute, anume că s-au despărțit. 

Iker Casillas, 39 de ani, și Sara Carbonero, 37 de ani, și-a separat drumurile după o frumoasă poveste de iubire de 11 ani.

Pentru Iker și Sara, prioritari sunt copiii

 „Atât eu cât și Sara ne simțim foarte mândri de familia pe care o formăm și de dragostea ce ne-a umplut de fericire în toată această perioadă împreună. Azi, iubirea noastră ca pereche va urma drumuri separate, dar nu și depărtate, o dată ce rămânem în această lume minunată, căreia ne-am dedicat mulți ani. Este o decizie la care am meditat îndelung și a fost luată de comun acord. Respectul, afecțiunea și prietenia nu vor dispărea niciodată. Prioritatea noastră acum este să ne creștem și educăm cei doi copii într-o atmosferă stabilă și sănătoasă. Cu aceste cuvinte, cerem respect față de viața noastră privată în acest moment de tranziție. Mulțumim pentru înțelegere". 

Au trecut prin cumpene

Fostul mare portar spaniol și jurnalista au doi băieți, Martín e Lucas, și au trecut prin probleme grave de sănătate. Iker, un infarct miocardic în mai 2019, Sara urmează și acum un tratament pentru o tumoră ovariană, recidivată după cancerul de-acum doi ani. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.