Liga 1

Becali s-a răzgândit! Unde va juca FCSB meciurile pe teren propriu + ce planuri are cu stadionul Steaua

FCSB nu va mai juca pe Arena Națională în play-off

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 March 2021

După meciul cu CFR Cluj, de vineri, 19 martie, FCSB nu va mai putea juca pe Arena Națională, gazonul urmând a fi protejat pentru meciurile de la Campionatul European.

Deși FCSB s-a interesat, prin Valeriu Argăseală, de posibilitatea de a juca la Pitești, Becali s-a răzgândit și a anunțat că FCSB va juca la Giurgiu, pe stadionul Astrei, echipa prietenului Ioan Niculae.

FCSB va juca la Giurgiu

Astfel, FCSB va juca partida cu CSU Craiova, din Liga 1, și cele cinci meciuri din play-off-ul Ligii 1 pe stadionul „Marin Anastasovici”.

„Vom juca la Giurgiu. La Pitești putem juca oricând, am avut mereu deschidere acolo. Dar vom juca la Giurgiu pentru că e mai bine așa. E mai aproape.

Nu am renunțat la ideea de a juca în Ghencea pentru că mie nu îmi e frică de dreptate. Dar eu vreau pace, că e mai mare decât dreptatea. Dar eu aduc 300 de milioane, dar mi se spune «Nu ai voie, tu Becali, să joci acolo. Nu vreau eu ca Becali să joace acolo». Eu plătesc sute de milioane impozite, dar nu am voie”; a declarat Gigi Becali la ProX.

VIDEO „Steaua by night”! Imagini SENZAȚIONALE cu noua arenă din Ghencea,

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.