Diverse

Gigi Becali, criză de nervi la TV: „De ce nu-i dați drumul lui Liviu Dragnea? Ce pericol e el?”

Gigi Becali a sărit în apărarea lui Liviu Dragnea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 March 2021

Gigi Becali (62 de ani), fost membru în Parlamentul European și candidat la prezidențiale, a vorbit despre situația lui Liviu Dragnea (58 de ani), cel care ispășește în prezent o condamnare pentru fapte de corupție. 

Becali, la rândul său condamnat în trecut la închisoare cu executare, a izbucnit din cauza regimului pe care l-ar avea Liviu Dragnea în spatele gratiilor. În opinia sa, fostul lider al PSD ar trebui să primească mai des dreptul de a merge acasă în permisie, latifundiarul plângându-se apoi de condițiile pe care trebuie să le îndure condamnații din România.

„De ce nu-i dați drumul lui Dragnea acasă? E stat criminal! Întrebați-l cât a putut să meargă acasă. Dragnea trebuie să vină acasă. Ce pericol e Dragnea? Conform legii, Dragnea trebuie să meargă acasă. 

La pușcărie trebuie să mergi să te educi, nu să faci pușcărie ca în timpul lui Stalin! Mi-a zis Cristi Borcea că și acum mai are coșmaruri din pușcărie. Eu, abia după un an am avut o zi liberă acasă. Trebuie să ai 30 de zile în regim deschis pe an. Nu uit mizeria asta”, a spus Becali, la Pro X. 

Pe 27 martie 2019, Liviu Dragnea, fostul numărul unu de la PSD și fost președinte al Camerei Deputaților, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Gigi Becali exclude revenirea în politică: „Vrei să mai fac altă pușcărie?”

Gigi Becali a aflat recent că a fost reabilitat judecătoresc. Pe scurt, patronul de la FCSB a scăpat de cazier și are din nou dreptul de a alege sau de a fi ales într-o funcție publică.

Scăpat de interdicțiile pe care le-a avut în ultimii ani, Becali a anunțat, în exclusivitate pentru GSP.ro, că nu ia sub nicio formă în calcul să revină pe scena politică românească: „Să candidez? Doamne, ferească-ne! Vrei să mai fac altă pușcărie? Candidezi, faci pușcărie! Au voie să candideze doar oamenii lor. Dacă nu ești cu ei, n-ai voie să candidezi”, a declarat Becali, în dialogul cu reporterul GSP.ro.

Gigi Becali a fost condamnat în 3 dosare: Valiza, Schimbului de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane. Latifundiarul a stat în închisoare aproape 2 ani, fiind eliberat în aprilie 2015.

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.