Liga 1

Ionuț Lupescu, anunțul care le dă aripi fanilor lui Dinamo: „O să mă întorc să ajut”

Ionuț Lupescu vrea să ajute Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 martie 2021

Ionuț Lupescu, care în prezent lucrează la Federația de Fotbal din Arabia Saudită, a vorbit despre situația lui Dinamo și despre încercările fanilor de a o ține în viață și de a plăti datoriile pentru a lua licența.

Fostul mijlocaș al „câinilor” este membru în DDB și recunoaște că i s-a propus în trecut să fie conducătorul programului. Acesta a refuzat atunci, dar spune că pe viitor se va întoarce pentru a da o mână de ajutor.

„Mai devreme sau mai târziu, o să mă întorc să ajut şi Dinamo, dacă oamenii o să-şi dorească acest lucru. Aşa cum am vorbit cu suporterii și cei care conduc programul. Acum 2-3 ani au venit la mine şi mi-au propus să fiu președintele programului lor. Le-am zis că eu nu pot, dar Cristi Hîldan sau Marius Niculae, care sunt în ţară, ar putea să ajute foarte mult. Până la urmă s-au hotărât cu Cristi Hîldan.

Şi mă tot tatonează. O dată la 6-7 luni mă sună cineva. Deocamdată am contract, sunt aici, dar important este să găsească o soluție. Mi-aş dori un program în care Dinamo să fie 100% al suporterilor”,  a spus Lupescu la TV Telekom Sport.

VIDEO Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo : 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.