Liga 3

VIDEO Gafe URIAȘE de arbitraj în CSA Steaua - FCSB 2 » Gol anulat pentru un fault pe care nu l-a văzut nimeni și penalty nedat

+29 Foto
Faza golului anulat / Captură Steaua TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 martie 2021

CSA STEAUA - FCSB 2 1-1. În minutul 13 al partidei, CSA Steaua a înscris în poarta lui Ștefan Târnovanu, dar reușita a fost anulată pentru un presupus fault în atac. Și oaspeții ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri, în minutul 63, la un henț comis de Adrian Ilie. 

Echipa lui Daniel Oprița a început curajos meciul contra vedetelor trimise de Becali la „satelit”. În minutul 13, la capătul unei faze fixe, mingea a ajuns la Bărbulescu, cel care a împins mingea în poartă de lângă fundaș Sorin Șerban. 

Arbitrul Vlad Baban din Iași a fluierat și le-a stricat bucuria steliștilor, care au protestat vehement la adresa deciziei luate de „central”. Arbitrul a considerat că Bărbulescu l-a faultat pe Sorin Șerban, însă reluările TV nu au arătat un contact vizibil între cei doi. Din contră, fundașul celor de la FCSB ar fi cel care își lovește adversarul.

VIDEO cu golul anulat incorect pentru CSA Steaua

Gazeta a sunat specialistul: „A fost gol valabil!”

„Un jucător lovește mingea și o introduce în poarta adversă în mod corect. E o gafă mare de arbitraj! Acest arbitru este unul care a fost validat ca tânăr talent de Vassaras, așa că mă abțin să comentez! Și dacă era în Grecia, la Atena, lângă Vassaras, tot trebuia să vadă că e gol valabil la faza asta”, a declarat un fost mare arbitru român, pentru GSP.ro.

Și FCSB 2 a avut un penalty

În minutul 63, Adrian Ilie, fundașul dreapta al celor de la CSA Steaua, a blocat cu brațul o centrare periculoasă. „Centralul” a lăsat și de această dată jocul să meargă, în ciuda protestelor vehemente din tabăra oaspeților. 

VIDEO cu hențul comis de Adrian Ilie

VIDEO Atmosferă senzațională creată de suporterii Stelei

>

Citește și alte știri despre meciul CSA Steaua - FCSB 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.