Handbal

Adi Vasile, după calificarea cu emoții în fața lui SCM Rm. Vâlcea: „Este important că am avut maturitate”

+13 Foto
Adi Vasile, antrenor CSM București

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 March 2021

Adrian Vasile (38 de ani), antrenorul lui CSM București, a oferit declarații la finalul meciului pierdut de echipa sa cu SCM Rm. Vâlcea, scor 21-27. „Tigroaicele” s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 33-24 în tur. 

  • În sferturile de finală, CSM București va înfrunta ȚSKA Moscova, care a trecut de Krim Ljubljana, 20-25 în tur, 27-21 în retur.

„Era important pentru noi să câștigăm și jocul de astăzi, dar fiecare meci are o poveste a lui. A fost un meci cu totul altfel, este important că am avut maturitatea să gestionăm un meci în care nu ne-a ieșit jocul așa cum ne-am dorit, în care întâlnim noi de data asta un portar care apără în situații bune de la 6 metri. Când nervii sunt tari, important e să ai multă maturitate și astăzi mă bucur că am reușit să gestionăm bine finalul de meci.

E greu să știu ce se întâmplă în mintea fiecăruia, un avantaj de 9 goluri omenește vorbind e greu să nu îl simți ca avantaj. Este absolut normal, dar toată săptămâna am vorbit fix despre asta, că trebuie să fim poate și mai concentrați decât la meciul de la Vâlcea, ca să compensăm cu concentrarea și cu știința faptul că acest avantaj poate deveni un dezavantaj. 

În timpul jocului chiar asta s-a întâmplat când Vâlcea a avut niște minute foarte bune de joc, atunci începi să te stresezi și avantajul pe care îl ai poate să te apese un pic prea mult”, a spus Vasile, la microfonul DigiSport. 

Citește mai multe știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.