Liga 1

VIDEO + FOTO Horațiu Feșnic, decizie radicală în UTA - FCSB » De ce l-a eliminat pe Isac: „Vă bateți joc de noi!”

+26 Foto
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 martie 2021

Jucătorul arădenilor Damian Isac (20 de ani) a fost eliminat în minutul 43 al partidei dintre UTA și FCSB, la scorul de 1-0 pentru bucureșteni.

FCSB s-a descătușat în finalul primei reprize de la Arad. Olimpiu Moruțan a deschis scorul în minutul 40, cu o lovitură de cap, iar 3 minute mai târziu roș-albaștrii au obținut și superioritatea numerică. 

Horațiu Feșnic, decizie radicală în UTA - FCSB

Mijlocașul Damian Isac a întârziat reluarea jocului. S-a pus în fața lui Darius Olaru, care încerca să execute scurt o lovitură liberă la peste 40 de metri de poarta arădeană. Horațiu Feșnic a aplicat cu strictețe regulamentul și i-a arătat al doilea cartonaș galben lui Isac. Primul fusese primit în minutul 29, pentru un fault tactic comis asupra lui Darius Olaru:

UTA - FCSB. Proteste vehemente ale gazdelor

Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, a protestat vehement în urma eliminării lui Isac. Dinspre banca gazdelor au fost rostite cuvintele: „Vă bateți joc de noi, băi! Nu se poate așa ceva!”.

UTA a avut un fotbalist eliminat și în meciul tur cu FCSB. Neluț Roșu părăsea terenul pentru două cartonașe galbene în minutul 58.

Citește și alte știri despre UTA - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.