Liga 2

OFICIAL // FOTO FC U Craiova 1948 are antrenor! A venit și Bornescu team manager

FC U Craiova, echipa de pe locul 2 în Liga 2, are o nouă conducere. Mircea Bornescu (40 de ani) este noul team-manager, iar Eugen Trică (44 de ani) preia postul de antrenor de la Ovidiu Stângă (48 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 March 2021

FC U Craiova, echipa de pe locul 2 în Liga 2, are o nouă conducere. Mircea Bornescu (40 de ani) este noul team manager, iar Eugen Trică (44 de ani) preia postul de antrenor de la Ovidiu Stângă (48 de ani). 

Portar la FC U Craiova între 2005 și 2009, Mircea Bornescu a fost dorit de suporteri în conducerea clubului. Fostul jucător a negociat dur, dar a acceptat în cele din urmă oferta. El vine la Craiova odată cu noul antrenor, în persoana lui Eugen Trică. Acesta este omul care a reușit promovarea în Liga 2 cu oltenii. Între timp a mai pregătit-o pe Turris, retrasă definitiv din liga secundă.

Trică și Bornescu, numele noi de la Craiova

FC U Craiova 1948 a făcut anunțul oficial în această seară, prin intermediul paginii oficiale de Facebook: „FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948 are o nouă conducere! Eugen Trică se întoarce pe banca Științei, iar Mircea Bornescu va fi team managerul echipei!”.

Bornescu, Mititelu Jr. și Trică / FOTO: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Clasament Liga 2: 

Mititelu Jr. acuză legăturile nefirești din justiție: „Procuroarea de caz l-a ajutat pe fratele penal al judecătorului care l-a condamnat pe tata!”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.