Liga 3

A greșit Gigi Becali când a trimis jucătorii de la prima echipă la FCSB 2? „Te consideri vedetă, nu accepți să te faulteze cineva!”

Gigi Becali (63 de ani)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 martie 2021

Bătălia „stelelor” dintre CSA Steaua București și FCSB 2 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) crede că jucătorii trimiși de Gigi Becali (63 de ani) nu au fost pregătiți mental pentru duelul din Ghencea.

Golurile din Complexul Sportiv Steaua au fost marcate de Alexandru Buziuc (minutul 73) și Dragoș Huiban (minutul 90+3). La FCSB 2, Dragoș Nedelcu și Aristidis Soiledis au fost eliminați, iar tânărul Octavian Popescu nu a impresionat în partida din Ghencea. Ioan Ovidiu Sabău, membru al „Generației de Aur”, a analizat prestația jucătorilor trimiși de la prima echipă de Gigi Becali.

Ioan Ovidiu Sabău: „Te consideri vedetă, nu accepți să te faulteze cineva”

„E şi greu să mă pun în situaţia acelui jucător. Bun, se gândeşte, oare de ce l-a trimis. S-a discutat cu el probabil, i s-a explicat de ce îl trimite, poate şi patronul. Au fost trimişi acolo pentru ca CSA Steaua să nu promoveze.

Aşa se întâmplă când nu ai rimt, când îţi lipseşte competiţia, meciul e şi un antrenament mental. E şi o altă încărcătură, nu a jucat meciuri oficiale de atâta timp, devii irascibil, ajungi la alt nivel, la Liga 3, ai o anumită superioritate, te consideri vedetă, nu accepţi să te faulteze cineva şi e posibil să ai astfel de reacţii”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru Look Sport+.

VIDEO. Bogdan Argeș Vintilă, după egalul din Ghencea: „Asta a făcut să nu câștigăm cele 3 puncte”

>

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.