Tenis

Umilit de Sorana Cîrstea, Adrian Cruciat rupe tăcerea după izbucnirea elevei sale: „N-a fost reacția pe care mi-am dorit-o!”

+28 Foto
Sorana Cîrstea și momentul tensionat cu antrenorul Adi Cruciat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 martie 2021

Adrian Cruciat (37 de ani), fost număr 148 în clasamentul ATP, a vorbit în premieră despre episodul tensionat avut în Australia cu Sorana Cîrstea. Atunci, eleva sa a avut o răbufnire violentă, cerându-i arbitrei să-l dea afară din tribune pe propriul antrenor.

Cruciat spune că ieșirea nervoasă a Soranei Cîrstea nu a afectat sub nicio formă relația dintre cei doi. Mai mult, antrenorul dezvăluie mesajul pe care fetița sa i l-a transmis după primul meci câștigat la un turneu de copii: „Spune-i Soranei să fie mândră de ea”. 

„N-a fost reacția pe care mi-am dorit-o, dar nu a fost vreo mare ceartă sau vreun conflict între noi. Episodul a fost unul neinspirat, dar atâta tot. Nu afectează relația noastră, care e foarte solidă, atât profesional, cât și personal. 

Fetița mea a câștigat primul ei meci la un turneu de copii și primul lucru pe care mi l-a zis a fost să îi spun Soranei să fie mândră de ea”, a declarat Cruciat, la emisiunea „Așii Tenisului”, de la Digi Sport. 

Sorana Cîrstea, criză de nervi la adresa lui Adi Cruciat

Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile turneului Grampians Trophy de americanca Ann Li, scor 3-6, 1-6, iar în timpul meciului a avut o adevărată criză de nervi. Jucătoarea noastră a țipat de mai multe ori, în limba română, către antrenorul ei, cerându-i să nu mai discute cu ea.

Nemulțumită de jocul său, Sorana Cîrstea și-a vărsat nervii pe antrenorul ei, Adrian Cruciat, care era în tribună. În una dintre pauzele dintre game-uri, la 6-3 și 3-0 pentru Li, Sorana a făcut un gest rar pe terenul de tenis. „Taci din gură! Taci! Taci din gură!”, a strigat Sorana către Cruciat. Sportiva din România a vorbit pentru prima dată despre incidentul de la Melbourne.

Sorana Cîrstea: „Sunt o persoană matură, știu când fac anumite greșeli”

„Sunt o persoană destul de matură, știu când fac anumite greșeli și pot să îmi asum greșelile alea și să vin să-mi cer scuze. Însă am o echipă în care am încredere, sunt fericită cu ea, și cred eu că se și vede în rezultate, se vede că există o unitate și ei sunt primii care au încredere în mine și îmi văd potențialul” a declarat Sorana Cîrstea pentru siteul Treizecizero.

VIDEO Sever Dron, despre conflictul dintre Sorana Cîrstea și Adrian Cruciat

>

Citește și alte știri din tenis:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.