Liga 1

Gabi Tamaș îl ia tare pe Cortacero: „Dacă eram la Dinamo, nu-și permitea asta! Mergeam până în Spania” » Ce spune despre Magaye

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 March 2021

Gabi Tamaș (37 de ani), fundașul celor de la FC Voluntari, a comentat situația complicată în care se află Dinamo, din cauza datoriilor neachitate încă de Pablo Cortacero.

Fost jucător la Dinamo în trei perioade diferite, Tamaș a vorbit despre conducătorul iberic, dar a comentat în stilul caracteristic scandalul în care a fost implicat atacantul Magaye Gueye (30 de ani), găsit dopat la cocaină.

„Nu știu, ce s-a întâmplat la Dinamo? S-a dopat cineva? Lasă, că s-au dopat și alții. Ce, pe alţii nu i-au prins dopați sau cum? La noi în ţară se face un are tam-tam pentru că este Dinamo brand. Droguri, «nedroguri», jucătorii trebuie să joace şi să iasă din situația asta.

Nu cred că îşi permiteau să facă aşa ceva dacă eram eu. Mergeam până în Spania! E păcat ca un club ca Dinamo să ajungă în situația asta”, s spus Tamaș, potrivit TV Telekom Sport.

VIDEO Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.