Campionate

VIDEO. A scăpat de chinul de la FCSB şi s-a dezlănţuit în Coreea de Sud » Sergiu Buş a marcat la debutul pentru noua sa echipă

Sergiu Buș (28) gol în Coreea de Sud FOTO Facebook Seongnam FC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 March 2021

În mercato de iarnă, Sergiu Buș (28) a fost transferat de Seongnam FC de la FCSB, după șase luni petrecute la formația „roș-albastră” și a marcat primul gol în Coreea de Sud. Atacantul adus de Gigi Becali la începutul sezonului a intrat în dizgrațiile patronului și a fost vândut cu 450 de mii de dolari.

Sergiu Buș a jucat destul de puțin la FCSB, de cele mai multe ori fiind schimbat după 45 de minute. În total, a strâns 11 apariții în tricoul „roș-albastru” și a marcat două goluri, împotriva echipelor care reprezintă județul Sibiu în Liga 1: Gaz Metan Mediaș și FC Hermannstadt. La două luni după transferul în Coreea de Sud, Sergiu Buș a debutat la Seongnam într-o partidă cu Suwon FC, iar atacantul a marcat golul victoriei în minutul 88.

Sergiu Buș, gol la debut în Coreea de Sud

Sergiu Buș a fost introdus după pauză în partida disputată pe Suwon Stadium și a adus a doua victorie consecutivă pentru Seongnam în campionatul Coreei de Sud. Buș a interceptat balonul preluat greșit de Seung-joon Kim, l-a driblat pe Yu-min Cho la marginea careului și a înscris cu un șut puterni la colțul scurt. 

În primele trei runde, Buș nu a evoluat pentru Seongnam, iar în două dintre partide nici nu s-a aflat în lotul echipei. Echipa românului se află pe locul 5 în campionat, cu 7 puncte după patru etape

7 titluria câștigat Seongnam FC, ultimul fiind în 2006

800 de mii de €este cota de piață a lui Sergiu Buș, conform Transfermarkt

VIDEO. Sergiu Buș, totul despre experiența FCSB: „Plecarea mea a fost un șoc pentru MM Stoica! Sper că nu e supărat!”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.