Liga 2

EXCLUSIV Adrian Mititelu jr. a spus tot! Cum l-a convins pe Trică, de ce a plecat Stîngă + ce spune despre conflictul cu fanii FC U: „Era nevoie de un șoc!”

Adrian Mititelu jr. a vorbit despre ultimele schimbări din club

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 14 martie 2021

Adrian Mititelu jr, omul care o conduce în prezent pe FC Universitatea Craiova, a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, decizia de a-l înlocui pe Ovidiu Stîngă cu Eugen Trică. 

  • FC U Craiova, echipa de pe locul 2 în Liga 2, are o nouă conducere. Mircea Bornescu (40 de ani) este noul team manager, iar Eugen Trică (44 de ani) preia postul de antrenor de la Ovidiu Stângă (48 de ani).
  • Trică este omul care a reușit promovarea în Liga 2 cu oltenii. Între timp a mai pregătit-o pe Turris, retrasă definitiv din liga secundă.

„S-a ajuns la varianta aceasta ca urmare a rezultatelor proaste din ultima perioadă. Nici fanii nu-l mai doreau pe Ovidiu Stîngă. Suporterii au mereu un cuvânt greu de spus la Craiova. Ambii au acceptat imediat ofertele noastre, nu s-a pus problema să fie greu de negociat. Trică nu a fost demis atunci când a plecat, a fost o despărțire de comun acord”, a declarat Mititelu junior, în dialogul cu reporterul GSP.ro. 

Adrian Mititelu jr. „Echipa avea nevoie de un șoc!”

De ce nu a reușit Ovidiu Stîngă la FC U Craiova? Adrian Mititelu jr. a încercat să identifice cauzele pentru care antrenorul adus de la echipa feminină a lui PSV Eindhoven a plecat din Bănie după doar trei meciuri. 

„Am făcut acel egal la Chiajna, apoi a fost meciul cu Mioveni, în care am condus aproape tot meciul și am fost și dezvantajați de arbitru. Cu U Cluj, am primit gol la singurul lor șut pe poartă. Ovidiu Stîngă nu a avut noroc, efectiv, și știm cu toții că presiunea e atât de mare la Craiova. Echipa avea nevoie de un șoc”. 

Mititelu jr: „Suporterii au avut un aport mare în decizia de a-l aduce pe Trică”

Fiul lui Adrian Mititelu a vorbit și despre șansele echipei sale la promovarea în Liga 1, dar și despre clinciul pe care l-a avut pe Facebook cu ultrașii echipei, imediat după eșecul cu U Cluj

„Lupta a fost mereu strânsă, nu poți sta mereu sus. Am avut 17 meciuri fără înfrângere, dar oboseala, programul încărcat și ghinionul și-au spus cuvântul. Avem nevoie de doua victorii pentru a intra în play-off de pe primul loc. 

Presiunea venea după meciul prost pe care l-am făcut la Cluj. Am avut un schimb de replici cu ei, dar a fost un dialog benefic pentru club. Am ascultat dorințele suporterilor, iar ei au avut un aport mare în decizia de a-l aduce pe Trică”, a declarat Adrian Mititelu jr.

Clasament Liga 2:

VIDEO Adrian Mititelu jr. despre conflictul tatălui său cu Dumitru Dragomir: „Ne-a mâncat ani din viață! Cât rău ne-a făcut omul ăsta!”

>

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.