Campionate

A jucat o repriză cu Man și Mihăilă în Parma - Roma, apoi a tras concluziile chiar pe gazon

+13 Foto
Graziano Pelle (35 de ani) a vorbit despre relația cu Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), chiar la pauza meciului dintre Parma și AS Roma.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 martie 2021

Graziano Pelle (35 de ani) a vorbit despre relația cu Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani), chiar la pauza meciului dintre Parma și AS Roma, la scorul de 1-0 pentru gazde. 

Parma a făcut o primă repriză excelentă în fața Romei. Valentin Mihăilă a marcat unicul gol al primelor 45 de minute, dintr-o pasă venită de la Dennis Man. Cele două extreme transferate din Liga 1 au colaborat excelent cu Pelle. Experimentatul atacant italian, aflat la doar a doua apariție în tricoul Parmei, a acționat ca un veritabil pivot și a direcționat baloanele în benzi. 

Man și Mihăilă, lăudați de Pelle

La pauza meciului cu Roma, Pelle a vorbit la microfonul DAZN: „Mă înțeleg foarte bine cu Man și cu Mihăilă. Sunt niște băieți care își doresc foarte mult și au calități extraordinare. Din păcate, nu au foarte mult timp de adaptare, nu suntem într-o situație tocmai roz. Ei însă se descurcă grozav! Dacă vom rămâne la fel de concentrați, sunt singur că ne vom îndeplini toate obiectivele”.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.