Stranieri

Notele primite de Mihăilă și Man, după meciul fulminant cu Roma: „Unul SuperMAN, altul devastator!”

+13 Foto
Valentin Mihăilă (21 de ani) a marcat din nou pentru Parma, tot din pasa lui Dennis Man (22 de ani). De data asta, formația lor a obținut și victoria, 2-0 cu AS Roma.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 March 2021

Valentin Mihăilă (21 de ani) a marcat din nou pentru Parma, din pasa lui Dennis Man (22 de ani). De data asta, formația lor a obținut și victoria, 2-0 cu AS Roma, prima după 18 meciuri!

Mihăilă și Man au fost protagoniștii primei victorii obținute de Parma după 18 meciuri. Publicațiile din Italia s-au entuziasmat și au vorbit la superlativ despre cei doi. ParmaLive, site-ul apropiat de gruparea lui D'Aversa, le-a oferit note foarte mari. Fostul oltean a luat 8, iar Man 7,5. Doar Gaston Brugman a concurat cu ei, primind un 8. Închizătorul din Uruguay a controlat mijlocul terenului.

Valentin Mihăilă - nota 8 

„Se vede că vorbește aceeași limbă cu Dennis Man. S-a distanțat cu furie de Mancini și Bruno Peres, fază după fază. A avut sângele rece în fața lui Paul Lopez, marcând golul ed 1-0. A fost implicat și în faza care a dus la penalty-ul transformat de Hernani. Devastator!”, au notat cei de la ParmaLive. 

Dennis Man - 7,5 

„Jocurile de cuvinte cu SuperMAN vin natural. Prestația de astăzi a românului a fost practic perfectă. Invincibil în duelurile 1 vs 1, a oferit o pasă ideală pentru Mihăilă, la golul de 1-0. A ratat o șansă mare în debutul reprizei secunde, dar nu mai contează!”, a fost caracterizarea făcută de ParmaLive.

VIDEO. Rezumatul meciului Parma - AS Roma 2-0: gol Mihăilă

FOTO. Cele mai tari imagini din Parma - AS Roma: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.