Liga 1

VIDEO+FOTO Superbsson! Arma secretă a lui Edi Iordănescu pentru meciul cu FCSB: sclipire în stilul lui Guti la debut

+20 Foto
Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani), primul islandez din istoria Ligii 1, a impresionat la debut. A oferit o pasă de geniu la ultimul gol din CFR Cluj - Poli Iași, scor 3-0.

Articol de Liviu Manolache  —  duminică, 14 martie 2021

Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani), primul islandez din istoria Ligii 1, s-a remarcat la debut. A oferit o pasă de geniu la ultimul gol din CFR Cluj - Poli Iași, scor 4-0. 

Sigurjonsson este cel mai interesant nume adus de CFR Cluj în această iarnă. Internaționalul islandez a debutat abia astăzi în Liga 1. Edi Iordănescu l-a introdus în minutul 76, în locul lui Păun, iar Runar a livrat rapid. Primul islandez din istoria fotbalului românesc a devenit al 200-lea fotbalist străin din acest sezon de Liga 1, din 55 de țări. 

Pe un contraatac purtat de campioni în minutul 87, Sigurjonsson s-a demarcat într-o poziție ideală, la 12 metri de poartă, central. În loc să șuteze, a pasat cu călcâiul către Deac, în stilul consacrat de Guti sau Ozil. „Decarul” clujenilor a fructificat cu un șut la colțul lung.

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Edi Iordănescu a privit încântat din tribune. Antrenorul campioanei are o nouă soluție pentru ofensivă în meciul cu FCSB, de vineri. Vestea e cu atât mai bună, cu cât CFR nu se poate baza pe Debeljuh, Rondon și Costache, pozitivi cu Covid-19. 

VIDEO. Guti, pasă cu călcâiul într-un Deportivo - Real 

CV Runar Mar Sigurjonsson, noul jucător al lui CFR Cluj

  • 30 de selecții a strâns Mar Sigurjonsson pentru naționala Islandei 
  • 1 gol și 2 pase de gol a oferit Mar Sigurjonsson pentru selecționata Islandei 
  • A fost în lotul naționalei la EURO 2016, dar nu a evoluat niciun minut 
  • 6 cluburi are în palmares mijlocașul islandez: HK Kopavogs, Valur Reykjavik (Islanda), St. Gallen, Grasshopper Zurich (Elveția), GIF Sundsvall (Suedia), FC Astana (Kazahstan) 
  • 2 trofee a câștigat cu Astana: Campionatul și Supercupa în 2019 
  • 1 trofeu a câștigat cu Valur: Cupa Ligii Islandei în 2011

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.