Liga 1

Un fost campion cu Dinamo se teme de ce e mai rău: „E haos! Scapă dacă se schimbă din nou sistemul în Liga 1”

Dinamo se află într-o situație complicată în Liga 1

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 March 2021

Cristi Pulhac, fost campion cu Dinamo, a comentat situația critică din „Ștefan cel Mare” și spune că se teme de ce mai rău pentru echipa sa de suflet.

Fostul fundaș stânga a criticat modul în care Dinamo este condusă de managementul spaniol, care încă nu a achitat datoriile, și crede că formația antrenată de Ionel Gane riscă să retrogradeze.

„Dinamo a ajuns un club din subsolul clasamentului! Din punct de vedere managerial, este un haos total! Nimeni nu știe cine conduce! Ba conduc spaniolii care sunt plajă și apar doar când când vin drepturile TV, ba suporterii. La Dinamo parcă se înrăutățește situația de la săptămână la săptămână.

Cred că din vară se va definitiva proiectul la Dinamo. Ori vor ceda spaniolii acțiunile și vor continua suporterii să susțină clubul, ori apare un investitor serios. Doar că acesta nu va veni până nu se va clarifica situația în privința acționariatului.

Anul ăsta mi-e frică de retrogradare, cum mi-a fost și anul trecut, când, până la urmă, s-a oprit campionatul din cauza pandemiei și nu a mai retrogradat nimeni. E posibil să scape dacă se va schimba din nou sistemul, așa cum s-a întâmplat vara trecută”, a spus Cristi Pulhac la Realitatea Sportivă.

VIDEO Dinamo, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu FC Argeș

>

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.