Campionate

Mircea Lucescu a învins revelația sezonului în Ucraina, dar nu uită de Europa League: „N-ar fi trebuit să pierdem cu Villarreal”

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev, foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday, 15 March 2021

Dinamo Kiev se îndreaptă cu Mircea Lucescu spre primul titlu după 5 ani. Are patru puncte avans. „Turnirul” cu Șahtior e pe 17 aprilie. 

Mircea Lucescu a avut în față un obstacol dificil în Ucraina. Zoria (locul 3), pe care Dinamo Kiev nu o învinsese în tur (1-1), fără înfrângere din 13 septembrie, cu patru puncte împotriva lui Șahtior (2-2 și 1-0) și care venea după șapte succese la rând.

Alb-albaștrii au câștigat, 2-0, goluri marcate în trei minute (55-58), omul meciului fiind Serghei Sidorciuk. Căpitanul, cu un joc plin de erori în acest sezon, a centrat la primul gol și l-a înscris pe al doilea, spectaculos, voleu de la 25 de metri sub transversală după un corner.

Mircea Lucescu l-a lăudat pe „căpitanul adevărat"

„Dacă el a fost criticat cu Villarreal, acum a fost fără greșeală. Un adevărat căpitan", l-a felicitat "Il Luce", care s-a întors puțin și la duelul din Europa League: „N-ar fi trebuit să pierdem cu Villarreal. După fazele fixe, băieții nu s-au mai concentrat. Așa am primit golurile. Cu Zoria, a fost concentrare totală".

Lideri, kievenii păstrează cele patru puncte avans față de Șahtior. „Șocul" contra campioanei e peste o lună. Pe 17 aprilie.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.