Liga 2

„Craiova nu vrea să promoveze!” » Adrian Mititelu jr. a răbufnit în direct: „De ce credeți că au venit Bornescu și Trică?”

Adrian Mititelu Jr.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 martie 2021

Adrian Mititelu Jr., actualul număr 1 de la FC U Craiova, le-a răspuns celor care au sugerat că echipa sa nu dorește cu adevărat să promoveze în prima ligă.

După un început de an sub așteptări, cu două înfrângeri și un egal, FC U Craiova a pierdut locul 1 în al doilea eșalon din fotbalul românesc. Oltenii sunt pe a doua poziție în prezent și nu sunt siguri de prezența în play-off-ul de promovare. În acest context, în rândurile suporterilor s-a vehiculat ideea că șefii Craiovei nu ar dori promovarea în acest sezon. Această variantă a fost spulberată de finanțatorul Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr.: „La Craiova apar tot felul de speculații”

„Pot spune că avem un buget foarte mare pentru anul acesta, iar suporterii ne apostrofează că nu dorim să promovăm. Încă un an în Liga 2 ne costă la fel de mult, nu avem niciun astfel de interes. Nu e vorba numai de bani, noi în 2017 ne-am propus să o luăm de la 0 ca să promovăm în Liga 1. Vreau să dispară aceste bănuieli, că nu dorește conducerea să promovăm anul acesta, este o prostie. Vrem să redevenim ceea ce am fost.

La Craiova apar peste noapte tot felul de speculații, așa a fost întodeauna. Atât timp cât echipa timp de 17 meciuri a fost pe locul 1 și mai mereu la distanță de locul 2, este o prostie să zici că echipa nu ar vrea să promoveze. Au venit cele 3 meciuri, o cumpănă, sper să o depășim, de aceea au venit Eugen Trică și domnul Mircea Bornescu. Eu sunt foarte încrezător, ce ține de noi, de conducere și de staff-ul tehnic s-a făcut”, a declarat Mititelu, la Pro X.

Clasament Liga 2: FC U Craiova a căzut pe locul 2

În ultimele două etape ale sezonului regulat, FC U Craiova va întâlni Farul și CSM Reșița. Cu 4 puncte din aceste două partide, oltenii vor fi siguri de prezența în play-off-ul de promovare.

VIDEO. Adrian Mititelu jr. vorbește despre perioada în care juca fotbal: „Trebuia să ajung la Dinamo II”

>

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.