Liga 1

O noua variantă de stadion pentru FCSB! Becali ia în calcul să joace pe stadionul unei rivale: „Jucătorii vor decide”

FCSB poate juca la Ovidiu în play-off // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 March 2021

După meciul contra celor de la CFR Cluj, de vineri, FCSB nu va mai putea juca pe Arena Națională.

  • FCSB – CFR Cluj se joacă vineri, de la 20:30. Meciul de pe Arena Națională va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport 1.

Gazonul celui mai mare stadion din țară va a fi protejat pentru meciurile de la Euro 2020, iar echipa lui Toni Petrea va trebui să își găsească un nou stadion pentru meciurile din play-off-ul Ligii 1.

FCSB vrea să joace la Ovidiu

Astfel, după ce s-a luat în calcul varianta Pitești, iar Gigi Becali a anunțat că vrea să joace la Giurgiu, o nouă posibilitate a apărut pentru FCSB: stadionul Viitorului, de la Ovidiu.

„O să jucăm la Ovidiu sau la Giurgiu! Nu o să fie nicio problemă. Jucătorii o să decidă unde vor să joace. Totul depinde de ei”, a declarat Gigi Becali la as.ro.

Oficialii Viitorului a spus că omologii de la FCSB încă nu i-au căutat în legătură cu acest subiect, dar ar fi de acord să îi primească pe rivalii roș-albaștri pe arena lor.

„Momentan nu am fost contactați de cei de la FCSB. Dacă ne vor contacta să joace la Ovidiu, atunci sunt bine-veniti”, a spus Gică Popescu, președintele Viitorului, pentru ProSport.

VIDEO Coman și Tănase criticați: „Așa nu, e o rușine ce au făcut! Aveți un pic de respect!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.