Liga 2

EXCLUSIV // UPDATE Pancu a spus „NU”, Rapid a anunțat noul antrenor! Anunțul oficial: „Nu cedăm!”

Daniel Pancu a antrenat-o pe Rapid între octombrie 2018 și martie 2020

Articol de Remus Răureanu  —  luni, 15 martie 2021

După ce antrenorul principal Nicolae Grigore (37 de ani) și-a dat demisia de la Rapid, alb-vișiniii s-au orientat către Daniel Pancu (43), dar au fost refuzați. Astfel, noul A1 al echipei este Mihai Iosif (46).

UPDATE, ora 17:50. Mihai Iosif, antrenorul Rapidului până la finalul sezonului

„Mihai Iosif revine în postura de antrenor principal și va conduce echipa până la finalul sezonului”, anunță clubul Rapid.

Am onoarea de a sta din nou pe banca Rapidului, din postura de antrenor principal al celei mai iubite echipe din România. Mi-aș dori ca întreaga suflare rapidistă să fie unită, pentru că trebuie să ne ducem îndeplinirea obiectivului până la capăt. Nu avem voie să cedăm nicio clipă în fața acestei situații grele și avem nevoie de voi toți alături de noi. Hai Rapid!
- Mihai Iosif

ȘTIREA INIȚIALĂ

Deși revenirea lui Pancu pe banca Rapidului părea a fi iminentă, șansele ca el să preia echipa în acest punct al sezonului sunt nule.

Rapid va fi condusă de Mihai Iosif

Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat în Liga 2, Rapid ocupă locul 11 și se vede nevoită să câștige meciurile cu Dunărea Călărași și Metaloglobus pentru a avea șanse de a prinde play-off-ul de promovare. Pancu nu crede că poate să redreseze echipa în doar câteva zile, astfel încât Rapid să iasă bine din cele două meciuri de foc, și din acest motiv nu a dat curs propunerii giuleștenilor.

Rapid va fi condusă la ultimele două partide de „secundul” Mihai Iosif.

Programul Rapidului

  • 21 martie: Rapid - Dunărea Călărași
  • 27 martie: Metaloglobus - Rapid

Clasament Liga 2: Rapid, pe locul 11

VIDEO. Cum plătea George Copos primele la Rapid: „Nu știu cum socotea de nu rotunjea”

>

Citește mai multe știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.