Liga 1

FOTO Andrei Chivulete a făcut praf Botoșani - Sepsi! Ion Crăciunescu: „Trebuia să mai dea și un roșu greșit”

+32 Foto
FC Botoșani a cerut o lovitură de pedeapsă în minutul 75 al înfruntării cu Sepsi, la scorul de 2-0 pentru covăsneni. Partida s-a încheiat 1-2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 martie 2021

FC Botoșani s-a considerat nedreptățită de arbitrajul lui Andrei Chivulete, din eșecul cu Sepsi, scor 1-2.

„Centralul” Andrei Chivulete a avut o repriză secundă plină de evenimente. A arătat nu mai puțin de 9 cartonașe galbene, inclusiv ambilor antrenori, lui Marius Croitoru și Leo Grozavu. Tehnicianul moldovenilor a avut motive justificate de protest. 

FC Botoșani, nedreptățită cu Sepsi

În minutul 40, Andrei Chivulete a dictat penalty pentru oaspeți, la un presupus fault comis de Rodriguez asupra lui Safranko. 

Ion Crăciunescu a dat verdictul, în direct la „Fotbal Club”, pe Digi Sport: „Jucătorul în alb în faultează pe jucătorul în roșu, apoi cade în careu. A fost fault în atac! Trebuia să mai dea și un roșu greșit, în rest a dat de toate. Rodriguez protejează mingea, el are prim-planul”.


În minutul 54, Vașvari întârzie lovirea mingii și îl calcă pe Mihai Roman I, în interiorul careului de 16 metri. Constantin Zotta, expertul Telekom Sport în arbitraj, a fost categoric: Chivulete ar fi trebuit să dicteze penalty.

Gafă și la golul lui FC Botoșani 

Gafă și la golul lui FC Botoșani Camara a marcat golul de onoare al gazdelor, în al treilea minut al prelungilor. Patache, omul care a oferit pasa decisivă, a plecat dintr-o poziție în afara jocului.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.