Liga 1

Marius Croitoru a răbufnit după Botoșani - Sepsi! 2 fotbaliști în vizor: „Crede că echipa trăiește datorită lui. Unul e deștept și altul fraier?”

+32 Foto
Marius Croitoru (40 de ani) „a tunat” la finalul eșecului suferit de FC Botoșani cu Sepsi, scor 1-2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 martie 2021

Marius Croitoru (40 de ani) „a tunat” la finalul eșecului suferit de FC Botoșani cu Sepsi, scor 1-2.

„A doua repriză a fost mai bună decât prima. În ultimul timp, plătim un preţ prea mare pentru inconstanța aceasta, între reprize. Suntem obligaţi să mergem mai departe. Vedem. Dacă faultul a fost în careu, sunt obişnuit cu deciziile împotriva mea. E egal cu zero. O să suferim până la ultimul meci. Din păcate, în ultimele trei meciuri sunt înfrângeri, iar la UTA a fost o greşeală mare de arbitraj”, a declarat Marius Croitoru, la TV Telekom Sport. 

Marius Croitoru, supărat pe Keyta

Marius Croitoru l-a atacat încă o dată pe golgeterul Hamidou Keyta: „Nu mă interesează nici că Al Mawas a plecat supărat. Play-off-ul și echipa sunt mai importante decât un jucător care pleacă liber în vară și îi e frică să nu se lovească, să nu se accidenteze. Și noi i-am întins o mână de ajutor în momentul în care a venit, ar trebui să aibă alt comportament. 

Keyta crede că tot ce s-a întâmplat cu el e meritul lui. El crede că Botoşani trăieşte de pe urma evoluţiilor lui. Nu se poate ca unul să fie deştept şi altul fraier. El e jucător la Botoşani, iar dacă s-au refuzat oferte pentru el, trebuie să înţeleagă. Cât rămâi la club, iei o sumă mare, mică, nu contează, trebuie să dai totul pe teren”.

FOTO. Cele mai tari imagini din FC Botoșani - Sepsi

Citește și alte știri despre FC Botoșani - Sepsi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.