Liga 1

Ionel Gane, surclasat de Prepeliță la ultimul meci pe banca lui Dinamo » Note după victoria lui FC Argeș: Malele, cel mai bun de pe teren!

+32 Foto
Dinamo - FC Argeș 1-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 martie 2021

Dinamo este matematic în play-out după ce a cedat pe teren propriu împotriva celor de la FC Argeș, scor 1-2.

FC Argeș, revelația sezonului regulat, a mai făcut o victimă în drumul către play-off. „Câinii roșii” au cedat și în fața piteștenilor și au ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie în campionat.

Dinamo - FC Argeș 1-2 » Note GSP 

Ionel Gane a adoptat o tactică diferită și l-a trimis pe Deian Sorescu în linia de atac, în speranța ca Dinamo să găsească mai ușor drumul spre poarta adversă. Iar Sorescu a avut o evoluție bună, numai că nu toți coechipierii s-au ridicat la nivelul său.

Deian a primit 7 în Gazeta Sporturilor de astăzi, cea mai mare notă din tabăra gazdă, la egalitate cu Paul Anton. Imediat sub au fost Vlad Achim, autorul golului, Ehmann, Nepomuceno, Eșanu, Stere, Grigore și Fabbrini, toți cu 6. Cel mai slab a fost Robert Moldoveanu, care a primit nota 4. La fel ca antrenorul Ionel Gane, aflat la ultimul meci pe banca lui Dinamo.

La FC Argeș, Cephas Malele a fost cel mai bun. Atacantul născut în Angola le-a dat lovitura de grație „câinilor” în minutul 85, din penalty. Autorul primului gol, Grecu, a primit 7, la fel ca Ionuț Șerban și Greab. Niciun jucător nu a luat sub 5 din echipa piteșteană, singurii cu 5 fiind Meza Colli și Cristian Dumitru.

8este nota primită de antrenorul Andrei Prepeliță

Clasament Liga 1: Dinamo se scufundă, FC Argeș este la un pas de play-off

VIDEO. Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș: „Scriem istorie, dar sper ca Dinamo să își revină”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo - FC Argeș: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.