Campionate

Cât a pierdut Mircea Badea după ce a pariat împotriva lui Liverpool: „Am pus așa pentru că am încredere în Salah”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 16 martie 2021

Mircea Badea, protagonistul emisiunii „În gura presei”, a mizat 2387 lei că Liverpool nu va câștiga în partida cu Wolverhampton Wanderers din Premier League.

Mircea Badea a crezut că Liverpool va pierde un nou meci în Premier League și a pariat împotriva „cormoranilor”. Cunoscutul prezentator a mizat pe opțiunea 1X în meciul Liverpool - Wolves, iar cota era de 2,35. Trupa pregătită de Jurgen Klopp a câștigat la limită partida de pe Molineux Stadium, scor 1-0, printr-un gol marcat de Diogo Jota în prelungirile primei reprize

Biletul mizat în partida Wolves - Liverpool FOTO Facebook Mircea Badea

Mircea Badea: „Am încredere în Salah”

„Am pus așa pentru că am încredere în Salah! Niciodată nu risc mai mulți bani decât îmi permit să pierd”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

În acest moment, Mircea Badea are o sumă uriașă în contul aplicației de betting Betano, după cum se observă în captura postată de vedeta TV. În total, 13.000 de lei, aproximativ 2660 de euro.

Un nou pariu pierdut de Mircea Badea

În urmă cu o săptămână, Mircea Badea a avut încredere în Cristiano Ronaldo și a mizat pe calificarea lui Juventus. Torinezii aveau de întors eșecul din tur, scor 1-2, iar cota era de 1,60. În celălalt duel al serii, prezentatorul a ales varianta la îndemână, ambele formații marchează în Borussia Dortmund - Sevilla, la o cotă de 1.56. Miza biletului este 2.000 de lei, cu un eventual câștig de 5.024 de lei.

Biletul a fost însă necâștigător. Dacă la Dortmund - Sevilla au marcat ambele formații, scor 2-2, Juventus l-a trădat pe Badea. Italienii au dus meciul în prelungiri, după 2-1 în timpul regulamentar, și s-au impus cu 3-2, dar Porto a fost cea care a mers mai departe, grație golurilor mai multe marcate în deplasare.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.