Liga Campionilor

FOTO+VIDEO. Bayern - Lazio 2-1 (6-2 la general) » I-au stricat sărbătoarea lui Ștefan Radu! Romanii, eliminați la scor de tenis

+11 Foto
Bayern a învins-o și în retur pe Lazio, scor 2-1, și a trecut astfel de romani cu 6-2 la general. Campioana Europei s-a calificat în „sferturile” Champions League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 martie 2021

Bayern a învins-o și în retur pe Lazio, scor 2-1, și a trecut astfel de romani cu 6-2 la general. Campioana Europei s-a calificat în „sferturile” Champions League.

  • Ștefan Radu a fost titular la oaspeți în partida arbitrată de „centralul” român Istvan Kovacs. Radu tocmai a bifat borna istorică de 400 de meciuri pentru Lazio.
  • Toate echipele calificate în „sferturile” Ligii: Dortmund, PSG, FC Porto, Liverpool, Real Madrid, Manchester City, Chelsea și Bayern.
  • Tragerea la sorți a sferturilor de finală va avea loc vineri, 19 martie.

Bayern - Lazio 2-1. Victorie facilă și la retur pentru nemți

  • Fazele-cheie ale partidei: 
  • '33: Robert Lewandowski a deschis scorul pentru Bayern din penalty. Istvan Kovacs a dictat lovitură de pedeapsă pentru un fault comis de Acerbi asupra lui Goretzka
  • '73: David Alaba, aflat între linii, l-a pus pe Choupo-Moting în situație de unu contra unu cu portarul Pepe Reina. Camerunezul n-a iertat de la 14 metri
  • '82: Marco Parolo a redus din diferență pentru oaspeți, fructificând, cu capul, la scurt, o fază fixă executată de Pereira

73 de goluriîn 96 de meciuri are Lewandowski în Champions League

9 sezoaneîn Champions League are la activ Lewa cu cel puțin 5 goluri reușite

Ștefan Radu, la borna 400 în tricoul lui Lazio

Ștefan Radu (34 de ani, fundaș central) a bifat miercuri meciul cu numărul 400 pentru Lazio. Românul evoluează din 2008 pentru italieni. 

Fotbalistul crescut de Dinamo a văzut primul „galben” al partidei, pentru o intrare ratată prin alunecare asupra lui Robert Lewandowski ('26), la mijlocul terenului.

Bayern - Lazio, arbitrat de Istvan Kovacs

Manșa retur a duelului dintre campioana Europei și echipa lui Ștefan Radu a fost arbitrată de Istvan Kovacs, ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă Ovidiu Hațegan. 

Brigada din România a gestionat bine partida, una de altfel liniștită. Cea mai importantă decizie: penalty-ul din prima repriză, decizie validată de arbitrii polonezi aflați în cabina VAR.

Bayern Munchen - Lazio 2-1 (4-1 în tur, 6-2 la general)

Bayern Munchen - Lazio Roma, echipele de start

Bayern: Nubel - Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez - Kimmich, Goretzka - Sane, Muller, Gnabry - Lewandowski
Antrenor: Hansi Flick

Lazio: Reina - Șt. Radu, Acerbi, Marusic - Lazzari, Savic, Escalante, Alberto, Fares - Correa, Muriqi
Antrenor: Simone Inzaghi

Stadion: Fußball Arena München, Munchen

VIDEO. Cele mai tari momente din „optimile” UEFA Champions League

CItește și alte știri despre UEFA Champions League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.