Nationala

Veste uriașă pentru echipa națională » Henrikh Mkhitaryan nu va juca împotriva României

Henrikh Mkhitaryan FOTO Imago

Articol de Răzvan Butcaru  —  Wednesday, 17 March 2021

Henrikh Mkhitaryan (32 de ani), căpitanul echipei naționale de fotbal a Armeniei, s-a accidentat și va rata meciurile cu Liechtenstein, Islanda și România din preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Federația de Fotbal din Armenia (FFA) a primit o scrisoare oficială de la AS Roma cu rezultatele RMN-ului pe care l-a efectuat Herikh Mkhitaryan. Diagnosticul? Leziune musculară de gradul 2 la piciorul drept.

Henrikh Mkhitaryan s-a accidentat în Europa League

Henrikh Mkhitaryan va lipsi în jur de 3-4 săptămâni și va rata partidele din debutul preliminariilor pentru Cupa Mondială, inclusiv meciul cu România. Fotbalistul armean s-a accidentat la partida cu Șahtior Donețsk din manșa tur a optimilor Europa League.

Mkhitaryan a început ca titular duelul de pe Stadio Olimpico, dar a părăsit terenul accidentat în minutul 34, când a fost înlocuit cu Borja Mayoral. AS Roma a câștigat partida cu scor de neprezentare și este favorită la calificarea în „sferturi”.

Henrikh Mkhitaryan, a doua absență împotriva României

În preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, Henrikh Mkhitaryan nu a evoluat în meciul tur împotriva României, la Erevan. Jose Mourinho tocmai ce-l transferase pe Mkhitaryan la Manchester United, iar clubul englez a făcut o cerere oficială către federația din Armenia prin care a solicitat ca fotbalistul să rămână în Manchester. Mkhitaryan a ratat partidele cu România (scor 0-5) și Polonia (scor 1-2).

88 de selecțiiare Henrikh Mkhitaryan pentru naționala Armeniei și a înscris 30 de goluri

Locul 1este poziția ocupată de Henrikh Mkhitaryan în clasamentul all-time al golgeterilor din selecționata Armeniei

VIDEO. Henrikh Mkhitaryan în tricoul lui AS Roma la un meci din Serie A împotriva Sampdoriei

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.