Liga 1

Verdict în instanță în „procesul Dorin Rotariu”! » Timișoara i-a cerut 1,1 milioane de euro lui Dinamo: „S-a făcut dreptate!”

Dorin Rotariu, la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 martie 2021

DDB anunță că Dinamo a câștigat în instanță cazul Dorin Rotariu, fotbalist vândut de „câini” la Club Brugge în 2017. Lichidatorul judiciar al Politehnicii Timișoara S.A. solicita 50% din banii primiți de alb-roșii.

În 2017, Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo în Belgia, în schimbul a 2,2 milioane de euro. Lichidatorul judiciar al societății Politehnicii Timișoara, fostul club al lui Marian Iancu, de la care mijlocașul ajunsese la Dinamo, a cerut 50% din suma de transfer, după cum stipula o clauză din contractul de vânzare al lui Rotariu la Dinamo. 

Conform acesteia, Dinamo ar fi trebuit să le achite bănățenilor cota de 50% din indemnizaţia de transfer a lui Dorin Rotariu la FC Bruges, dar nu mai puţin de 270.000 de euro + TVA. Având în vedere suma de transfer, datoria lui Dinamo s-ar fi ridicat la 1,1 milioane de euro.

În condițiile actuale, o astfel de datorie le-ar fi putut fi fatală „câinilor roșii”, însă acest scenariu a fost evitat, după cum anunță acționarul minoritar DDB. 

Mesajul DDB despre cazul Dorin Rotariu:

Astăzi am obținut o victorie imensă în justiție, în cazul Dorin Rotariu! Felicitări avocaților și tuturor celor implicați! Ar fi fost o povară zdrobitoare pentru noi, DAR S-A FACUT DREPTATE!
Clubul de la care fusese cumpărat Dorin Rotariu încerca să obțină o sumă mult mai mare în urma vânzării jucătorului. 

CÂINILOR, LUPTĂM PE TOATE FRONTURILE! Avem nevoie de susținerea voastră! Nu vă lăsați influențați de cei care încearcă să frâneze acțiunile prin care putem salva clubul. E adevărat că de multe ori aceștia sunt cei mai vocali, dar noi trebuie să avem încredere unii în alții, pentru că lupta aceasta e a noastră, a tuturor.
- Facebook @ Peluza Catalin Hildan - Dinamo

30 de goluriîn 142 de meciuri a reușit Rotariu la Dinamo

VIDEO. Mario Nicolae despre venirea spaniolilor la Dinamo: „Sunt datorii care se pot reactiva peste ani”

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.