Stiri extrasport

Dezvăluiri din dormitor » Fostul fundaș al lui Inter a oferit detalii picante despre Mauro Icardi și Wanda Nara

+111 Foto
Wanda Nara și Mauro Icardi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 17 martie 2021

Daniele Adani (46 de ani), fostul fundaș de la Inter și Fiorentina, a oferit detalii picante despre viața de cuplu a fotbalistului Mauro Icardi (28) cu soția sa, Wanda Nara (34). Adani l-a comparat pe atacantul argentinian cu fostul său coleg de la trupa viola, Saliou Lassissi (42).

Într-o discuție cu Christian Vieri (47 de ani) pe contul acestuia de Twitch, o platformă de streaming, Adani a dezvăluit că Icardi și Wanda fac sex de 12 ori pe zi.

Nu este prima dată când în spațiul public apar detalii despre viața amoroasă a soților Icardi. „Ar trebui să facem sex înaintea meciurilor, dar Mauro este foarte profesionist și nu face nimic înainte de meci. Doar după, și asta dacă meciul a mers bine. Dacă nu, nici măcar nu se uită la mine”, a povestit Wanda în trecut.

Daniele Adani: „Saliou Lassissi se culca cu 3-4 fete zilnic”

Adani l-a comparat pe atacantul lui PSG cu fostul său coechipier de la Fiorentina, fundașul central ivorian Saliou Lassissi: „Când se întorcea din Coasta de Fildeș, era epuizat. Nici măcar nu putea să dea o tură de teren în timpul antrenamentului. Mi-a explicat că se culcă cu 3-4 fete diferite în fiecare zi când merge în țara sa. Apoi se întorcea în Italia și avea nevoie de o lună pentru recuperare”.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.