Europa League

Tottenham, OUT din EL după ce a avut 2-0 cu Dinamo Zagreb! United o elimină pe Milan » Cine s-a calificat în sferturi și când e tragerea la sorți

+33 Foto
Optimi Europa League // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 18 March 2021

Astăzi s-au jucat meciurile retur din optimile de finală ale Europa League. Nicolae Stanciu a marcat în Rangers - Slavia Praga 0-2, meci în care Ianis Hagi a fost rezervă. AC Milan - Manchester United, capul de afiș al serii, a fost câștigat de englezi (1-0), care merg în sferturi. 

  • Arsenal, Dinamo Zagreb, Granada, AS Roma, Manchester United, Slavia Praga, Villarreal și Ajax sunt echipele calificate în sferturile de finală ale Europa League;
  • Tragerea la sorți pentru sferturi și semifinale va avea loc vineri, de la ora 14:00, liveTEXT pe GSP.RO.

Manșele retur ale optimilor Europa League au fost spectaculoase. Arsenal, Granada, AS Roma, Villarreal și Ajax și-au respectat statutul de favorite după rezultatele din tur, în timp ce Manchester United a câștigat derby-ul rundei, cu AC Milan, scor 1-0. 

Slavia Praga a trecut de campioana Scoției, Rangers, pe care a învins-o cu 2-0 într-un meci plin de tensiune, iar Dinamo Zagreb a oferit surpriza serii, după ce a eliminat-o pe Tottenham. Mislav Orsic a înscris de 3 ori pentru croați, fiind omul serii în Europa!

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut cu Villarreal, scor 0-2. Spaniolii câștigaseră cu același scor și manșa tur, din Ucraina. Gerard Moreno, cu o „dublă”, a îngenuncheat echipa lui „Il Luce”. 

AC Milan - Manchester United 0-1 (1-2 la general)

Rangers - Slavia Praga 0-2 (1-3 la general)

Villarreal - Dinamo Kiev 2-0 (4-0 la general)

Young Boys - Ajax 0-2 (0-5 la general)

Dinamo Zagreb - Tottenham 3-0 (3-2 la general)

Arsenal - Olympiakos 0-1 (3-2 la general)

Molde - Granada 2-1 (2-3 la general)

Șahtior - AS Roma 1-2 (1-5 la general)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.