Liga Campionilor

Istvan Kovacs, lăudat de italieni la debutul în eliminatoriile Ligii: ”Cine putea aprecia mai bine?”

+11 Foto
Istvan Kovacs, lăudat de italieni la debutul în eliminatoriile Ligii

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 18 martie 2021

Istvan Kovacs, 36 de ani, a condus miercuri al 6-lea său meci din Champions League. ”La penalty, avem încredere în el”, a scris Gazzetta dello Sport

După Ovidiu Hațegan (al 4-lea oficial miercuri seară), Istvan Kovacs începe să se impună și el tot mai mult în competițiile continentale. La 36 de ani, ”centralul” din Carei a debutat la München într-un meci din fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, după ce condusese doar cinci partide în grupele CL și 15 în Europa League (maximum, ”16-imi”).

Istvan Kovacs, nota 6,5 în Gazzetta și 6 în Corriere dello Sport

Jurnaliștii italieni nu i-au făcut niciun reproș după Bayern - Lazio. ”Corect, din punct de vedere disciplinar. La penalty, avem încredere în el. Îmbrățișarea lui Muriqi la Goretzka a fost chiar în fața arbitrului, cine putea aprecia mai bine?”, a comentat Gazzetta dello Sport, care l-a notat cu 6,5. Pentru asistenți: Marinescu 6, Artene 5,5.

La rândul său, Corriere dello Sport a scris. ”Kovacs a fluierat 21 de faulturi și a dat cinci cartonașe galbene, toate corecte. La unicul episod de analizat era foarte bine plasat, la câțiva centimetri de faultul lui Muriqi”. Nota 6.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.