Liga 1

Egalul nimănui

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ceahlăul şi UTA au marcat două goluri într-un minut, dar remiza nu le e de folos

Vreme închisă, echipe deschise. Ploaia şi gazonul impracticabil nu le-au împiedicat pe Ceahlăul şi pe UTA să înceapă în forţă partida. Nici nu trecuseră 5 minute cînd Florin Dan a tras puternic de la 15 metri, dar şutul său l-a găsit pe Mulţescu la post. Arădenii au dominat clar prima repriză, Hidişan, Bălţoi şi Zaharia au trecut pe rînd pe lîngă deschiderea scorului, însă portarul nemţenilor a făcut minuni.


În plină dominare a oaspeţilor, Ceahlăul a deschis scorul, Rusmir reluînd cu capul centrarea perfectă a lui Croitoru. UTA nu a resimţit şocul şi a egalat după doar cîteva zeci de secunde, la şutul superb al lui Florin Dan, de la 20 de metri. Repriza a doua s-a jucat tot pe contre. Ceahlăul a fost de această dată în prim-plan, asediind practic poarta arădenilor pe final, dar rezultatul a rămas neschimbat şi pentru că arbitrul a refuzat nemţenilor un penalty la căderea lui Croitoru (63).

Ştirile meciului

> Portarul Savu a fost pedepsit de Hizo după ce a luat 5 goluri în meciul de etapa trecută din Giuleşti. Savu a fost rezervă, în locul său fiind titularizat Cătălin Mulţescu.
> La pauză, jucătorii de la UTA şi-au schimbat tricourile cu unele albe. Primul rînd de echipament, în dungi roş-albe, s-a murdărit de noroi, iar jucătorilor nici nu li se mai puteau citi numerele de pe spate.
> Gheorghe Ştefan nu a venit nici de această dată să urmărească Ceahlăul. Singurul oficial prezent la meci a fost preşedintele CA, Viorel Mestecăneanu, care a stat pe banca de rezerve.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.