Liga 1

Degeaba

Articol de Mihai Baltag  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Remiza îi păstrează pe buzoieni în zona fierbinte şi pe Vaslui în afara UEFA

Ştefan Stoica şi Emil Săndoi n-au avut ieri timp să schimbe amabilităţi. Obligat de clasament, antrenorul buzoienilor a luat în calcul doar cum să-i strice debutul fostului său coleg de la U Craiova. Cele două careuri au rămas liniştite în debutul meciului, prima ocazie adevărată apărînd abia în minutul 25. Simion s-a trezit singur cu Hăisan, însă l-a luat la ţintă pe portarul galben-verzilor.

Partida părea să se simplifice pentru vasluieni după ce Jozici n-a mai prins finalul primei reprize pe teren, fiind eliminat în urma a două avertismente. Totuşi, startul părţii secunde i-a găsit în atac pe buzoieni, care i-au dat emoţii lui Hăisan la şuturile lui Simion (48), Andre Nunes (50) şi Nejneru (66).
Tudose i-a scos din corzi pe oaspeţi, gafînd uluitor la faza din care Matei a punctat pentru 0-1. Dar insistenţa Gloriei, completată de noroc, a păstrat un punct în Crîng, pentru că mingea şutată aiurea de Doicaru a ajuns la Ioviţă, care a făcut 1-1.

Ştirile meciului
> Adrian Porumboiu s-a arătat dezamăgit de rezultatul scos în Crîng: "Nu mi-a plăcut cum au jucat, mă aşteptam la mai mult. Probabil că au mai rămas tensiuni de la meciul cu Steaua. Încă mai sper la Cupa UEFA".
> Ştefan Stoica a explicat cum a reuşit echipa lui să ia un punct, deşi a jucat o repriză în inferioritate: "La pauză am decis să nu ne retragem în defensivă, chiar dacă avem un om în minus. Tactica a dat roade".
> Alexandru Tudose a fost încurajat de Ştefan Stoica după gafa de la golul vasluienilor. "Nu pot să fiu supărat pe el pentru că are doar 20 de ani şi l-aş demoraliza. Se poate întîmpla oricui. Sînt convins că îşi va reveni repede".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.